Inofil is onze enige vaste partner op het gebied van industriële automatisering waarbij wij als BV  Gulpener Bier Brouwerij op verschillende wijze beroep doen voor onze automatiseringsonderwerpen.   
Buiten onze contacten met O.E.M-ers over machine- en procesbesturingen treedt Inofil regelmatig op als  adviseur intern voor Gulpener.
Vanuit dit advies kunnen we op projectbasis, bij  onderhoudsondersteuning, hardware engineering, software beheer, bij calamiteiten of gewoon om te   sparren bij relevante vraagstukken in de industriële automatisering samenwerken.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van een nieuwe machine of productielijn bij een leverancier uit  onze branche en het daarbij horende ontwerp van de betreffende industriële automatisering door de  O.E.M.-er of het volledig ombouwen in eigen beheer samen met Inofil van een bestaande of realiseren van  een nieuwe (deel)procesinstallatie in eigen beheer.
Als klein productiebedrijf kun je in de snel  ontwikkelende wereld niet alle specialismen, regelgeving  en  uitdagingen op het gebied van machine-   procesbesturingen zelf bijhouden, je moet heel flexibel zijn als  productiebedrijf en je workload is soms heel grillig en dan heb je dus een echte sparingspartner nodig die  niet alleen werkt via vraag-offerte-uitvoering.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alle opdrachten  een open einde hebben en er alleen maar op een soort  regiebasis gewerkt wordt, want ook een professionele concurrerende  aanbieding met uitgewerkte  documentatie kan natuurlijk en Inofil neemt dan altijd verantwoordelijkheid over de gemaakte aanbieding,  toegepaste oplossing en afgesproken tegenprestatie. Inofil heeft zich zo al jaren als deze betrouwbare en  loyale partner bewezen bij Gulpener, voor mij is dit een typisch voorbeeld van echt partnership zonder  dat we dit in allerlei afspraakdocumenten hoeven vast te leggen maar we kijken allebei naar   samenwerking voor de lange termijn!
Je werkt gewoon op basis van vertrouwen en wij zijn in staat onderling een waardevolle discussie te  hebben waarbij de passende kwaliteit van het werk of de probleemstelling door de opdrachtgever  centraal staat en niet een onderliggende strategie of financieel gewin van een moment of korte termijn!
Je kunt natuurlijk alleen op basis van vertrouwen werken als alle betrokkenen zich opstellen met de juiste  instelling en gedrag/houding, deze opstelling is voor ons beiden belangrijk en zorgt bovendien voor een  heel prettige omgang die toch resultaat gericht werkt.
We werken intensief samen zoals echte interne collega’s met hun specifieke kwaliteiten dit zouden doen  en kunnen met voldoende professionaliteit elkaar aanspreken om te verbeteren, elkaars belangen te  respecteren  en hiermee onze gezamenlijke en afzonderlijke doelen te bereiken.

Kennis van automatisering onderhouden, flexibiliteit voor gewenste procesaanpassingen vanuit de klant,  onderhoudbaarheid op basis van complexiteit (eenvoud en fit for purpose) van de vele verschillende  soorten automatisering zijn ook cruciale  termen om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van  processen in een productieomgeving op concureerbaar peil te houden of verder te verbeteren. 

Hierbij schromen we als partners niet in elkaar te investeren op kennisgebied zodat we beide profijt  hebben van deze samen opgebouwde kennis waarbij Inofil dit ook waardevol kan aanvullen voor een  benchmark vanuit hun overige klanten of andere relaties in de branche over specifieke  automatiseringstoepassingen, productie-installaties, oplossingen voor hardware-engineering etc..

Wil je als potentiële klant weten wat Inofil in huis heeft of waar hun specifieke kracht ligt dan neem gerust  contact op met de medewerkers in de techniek van de BV Gulpener Bier Brouwerij dan kunnen we aan de  hand onze vele samenwerkingsresultaten ook inhoudelijk de vele toepassingen van onze samenwerking  toelichten en bevestigen.

   Met vriendelijke groet,

   Rob van Wanroij

   Hoofd Techniek